keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Playing with a budget: RB Aggro/Midrange

Playing with a budget tulee olemaan sarja jossa paneudun minulle esiteltyihin budjetti pakkoihin ja ehdotan miten niistä saisi vahvempia ja mitä vaihtoehtoja eri korteille olisi. Tulen myös esittämään oman mielipiteeni mikä olisi lähellä optimaalista listaa. Voitte ottaa yhteyttä minuun täällä, facebookissa tai Porin Pelikaupalla kun olen siellä. Jos sinulla on jokin tietty budjetti mielessä niin kerro myös siitä joten voin ottaa sen huomioon.
RB Aggro/Midrange alkutilanne:
2 Satyr Firedancer
3 Valley Dasher
2 Mardu Skullhunter
3 Gurmag Swiftwing
2 Necropolis Fiend
2 Grim Haruspex
2 Ashcloud Phoenix

1 Liliana Vess
2 Chandra, Pyromaster

2 Thoughseize
2 Despise
3 Tormenting Voice
2 Rakshasa's Secret
3 Murderous Cut
4 Lightning Strike
2 Lava Axe

4 Bloodfell Caves
1 Rakdos Guildgate
9 Swamp
9 Mountain

Kuten listasta näkyy on tässä muutama kalliimpi kortti jo mukana joten tämä ei aivan 20 € pakka tule olemaan.Tämän pakan omistajan kanssa ei ollut puhetta siitä kuinka paljon pakkaan hän on valmis sijoittamaan joten yritän pitäytyä mahdollisimman edullisissa vaihtoehdoissa mutta tulen myös kertomaan jos löytyy myös hieman kalliimpi vaihtoehto jota kannattaa pelata jos haluaa panostaa. Pakan hinta lähtö tilanteessa katsottuna tcg midin mukaan noin 95 €. Hintaa selittänee pitkälti 2 thouhtseizea jotka maksavat noin puolet pakan hinnasta lisäksi chandrat 15€, phoenixit 12€ ja liliana 8€. Koen että edellä mainitut kortit eivät kuitenkaan sovellu tälläiseen pakkaan hirveän hyvin, eli tulen poistamaan muut paitsi thoughtseizet listalta ja thoughtseizet voi korvata despiseillä jos et niitä satu jo valmiiksi omistamaan ilman isompia vaikeuksia. Rakdos guildgate joutuu myös lekan alle, kyseessä oleva kortti ei enää ole standardissa. Poistaisin listalta myös seuraavat kortit koska ovat ilman tukea tässä pakassa: Satyr firedancer, Rakshasa's secret ja Grim haruspex. Myös lava axe, gurmag, valley dasher joutuvat poistettaviksi tehottomuutensa takia. Näin ollen pakkaan jää vain 40 korttia ja joistakin tuntuu että pakka on nyt täysin hajalla, mutta katsotaan nyt lisäykset ennen tuomitsemista.

Ensimmäisenä lisäyksenä nostaisin mardu skullhuntereiden ja murderous cuttien määrän neljään. Monastery swiftspear on selvä lisäyslistaan vaikka nyt ei ollakaan pelkän aggron varassaa. Bile blight on erittäin vahva poisto monia taktiikoita vastaan joten niitä laittaisin sisään 2kpl. Vahvana 3 droppina ehdottaisin herald of tormenttia joita mielestäni 3 on riittävä määrä. 4 dropin paikkaan laittaisin kahta eri otusta joista toinen olisi Ember swallower joka pystyy pitämään aisoissa siege rhinon ja mosterina jopa voittamaan sen  ja toinen on fellhide spiritbinder jonka avulla voit kopioida vastustajalta olennon vuoroksi kun olet päässyt hyökkäämään tällä. Lisäksi muokkaisin hiaman landipohjaa. Joten lopullinen pakka olisi suurinpiirtein tämän näköinen

4 Monastery Swiftspear
4 Mardu Skullhunter
3 Herald of Torment
4 Ember Swallower
2 Fellhide Spiritbinder
2 Necropolis Fiend

2 Despise
2 Toughtseize
2 Bile Blight
4 Lightning Strike
3 Tormenting Voice
4 Murderous Cut

4 Bloodfell Caves
7 Mountain
4 Nomad Outpost
9 Swamp

Ja hintaa tälläisenään kokonaisuudessa noin 70€ ja jos vaihdat Thoughtseizet despiseiksi hinnaksi muodostuu noin 30 €.

Mitä mieltä pakasta? Tekisitkö itse jotain toisin? Testasitko pakkaa ja miten toimi?
-Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti