maanantai 29. syyskuuta 2014

Khans of Tarkir ensimmäistä kertaa standardissa

Nyt on sitten takana ensimmäinen viikonloppu kun standardissa on ollut mukana Khans of tarkir. StarCity games ja TcgPlayer pitivät turnauksia ja otetaan niistä joitakin nostoja.

Legacy pakoista löytyi ainakin uuden setin Treasure Cruise ja Monastery Swiftspear ja Modernissa Dig Through Time.
SCG legacy open voittaja pakan löydät täältä.
SCG Modern premier iq voittaja pakka täällä.

Standard turnauksia oli yhteensä kolme ja jokaisen voitti eri värejä pelaavat pelaajat.
TcgPlayerin järjestämän turnauksen voitti Temur Midrange pakka jonka mielenkiintoisin kortti oli luultavasti Icefeather Aven. Monen mielestä kortin ability olisi ollut liian pieni vaikutteinen yhteensä kuusi manaa käytettäväksi, mutta tämä lentävä 2/2 2 manan mies voi vielä yllättää monessakin paikassa. Savage Knuckleblade on mielestäni vahvin 3cmc olento KoT:sta ja uskoisen näkevän peluuta myös muissa pakoissa.
SCG Indianapolis open turnauksen voitti Abzan Midrange pakka. Pakka pelasi monia mielenkiintoisia kortteja joista yksi vahvimmista  oli oikeutetusti Murderous Cut. Lisäksi sisältä löytyivät Necropolis Fiend ja Empty The Pits joiden tehokkuutta moni on epäillyt. Ennakkoon vahva kortti ja olento pohjaisten control pakkojen lihaksi veikattu Siege Rhino näki tässä pakassa neljänä kappaleena.
SCG edison open turnauksen voitti Jeskai Tempo. Tämä pakka takasi Mantis Riderin nopean hinnan nousun hetkessä ja todisti että Lightning Angel on paha vastus myös heikommalla kestolla. Pakka oli turvautunut moniin uusiin kortteihin, kuitenkin vanhemmista korteista löytyi se mielenkiintoisin peluutus Steam Auguryn muodossa. Steam Augury ei nähnyt peluutusta vanhan standardin aikana kärkipään pakoissa ja oli tuomittu olemaan pelikelvoton kortti. Steam Augury on selvästi nostettu pelattavien korttien joukkoon delven myötä, tämän pakan ainoa delve kortti oli Dig Through Time joka tulee luultavasti olemaan paras kortin nosto standardissa.





Mikä on sinusta Khans of Tarkirin paras kortti ja minkä uskot vielä nostavan itsensä arvoon arvaamattomaan?

1 kommentti:

  1. http://mtgdecks.net/decks/view/87443 ja tuosta pakasta löytyy Jeskai Ascendancy. Näyttää hauskalta stormi variaatiolta tuo...

    VastaaPoista