perjantai 24. lokakuuta 2014

Gran Prix Tukholma reissupäivä 1

Aamuinen tukholma satamasta
Ensimmäinen reissupäivä alkoi virkeänä hyvin nukutun yön jälkeen. Olin nukkunut melkein kolme tuntia laivassa. Ajatukset pyörivät jo hyvin vahvasti huomenna alkavassa turnauksessa. Aamupäivä menikin sitten matkustellessa ympäri tukholmaa ja pelipaikalle pääsin kymmenen aikoihin, olisi siis vielä noin tunti aikaa ovien avaukseen. Pääsin seuraamaan muutamia hyviä viimehetken valmistautumis pelejä hotellin aulassa ja näin käytännössä kuinka murhaavan tehokas Jeskai Ascendancy combo voi olla.

Ensimmäinen oma pelini jonka pelasin oli ilmainen mini master josta voittaja sai jatkaa uuteenpeliin. Hävisin sen suoraan 2-0 ja kerrankin saan syyttää pakkaa. Pakassani oli tasan 3 ukkoa joten niillä ei päässyt peliin mukaan helposti.

Seuraavaksi olikin jo vuorossa valita side event johon osallistua. Päädyin valitsemaan myrkykseni Chaos Draftin. Chaos Draftissa pussit ovat mitä sattuu ja omat pussini olivat Betrayers of kamigawa, Torment ja Mercadian Masques. Voittajalle sentään tarjolla Revised boosteri. Draftasin valkoista punaista mutta poisto kiersi minut kaukaa ja pakastani ei tullut hirveän tehokas ja kun pelasimme single elimination turnauksen niin yhteen peliinhän se jäi. Seuraavaksi kävin ilmoittautumassa paikalla olevaksi huomista silmällä pitäen ja sain hienon pelimaton siitä hyvästä että olin jaksanut raahautua paikalle...
GP Tukholman pelimatto
Kun nyt oltiin saatu pelimatto mukavasti kassiin olikin aika päivän toiselle Chaos Draftille ja sama tulos kun ensimmäisessä, eli yksi peli ja ulos.. ei pelillisesti kulje näköjään päivä yhtään.
näistäkin 2 oli pakassa
Paikalla oli myös korttien myyjiä ja eräällä heistä oli oikein mukavaan hintaan kaksi Black Lotusta sopuhintaa 17500€ kappale.. lisäksi myynnissä muita power 9 kortteja ja muuta kivaa.

Jäljellä päivän ohjelmassa on vielä muutama gran prix trial, formaatin esittely seminaari ja Rich Hagonin tietokilpailu mutta minun osaltani päivä alkaa olla ohi väsymyksen vuoksi. Huomenna sitten on turnauksen ensimmäinen virallinen pelipäivä ja toivottavasti jaksan keskittyä niin että pääsen osallistumaan vielä sunnuntaina peleihin.

-Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti